Maak kennis mijn werkwijze

Hoe ik te werk ga als u zelf kiest voor coaching of als u als leidinggevende een medewerker wilt doorverwijzen.

Gesprek

We starten met een kennismakingsgesprek

Ik start met een kennismakingsgesprek waarin kennismaken, doelen, verwachtingen en werkwijze centraal staan. Ook wordt besproken welke begeleidingsvorm, supervisie of coaching, het beste bij u en uw situatie past.

Contract

We stellen samen een contract op

Als u besluit verder te willen wordt er een contract opgesteld met daarin wederzijdse verplichtingen, het aantal gesprekken en de doelen waaraan gewerkt gaat worden. Ik maak gebruik van verschillende werkwijzen uit coaching- en supervisiemethodiek.

Begeleidingstraject

We gaan het traject in

Eerst wordt gewerkt aan inzichten, wat zijn de drijfveren om dit zo te doen of te laten, waar ben ik goed in wat kan ik nog leren? Vervolgens komt u tot keuzes wat u anders wilt gaan doen, wat u los wilt laten of juist uitbreiden.

Aan de slag!

Ik begeleidt u in het traject

Tot slot gaat u aan de slag met datgene wat u anders wilt gaan doen, tijd voor actie! Samengevat; doel bepalen, inzicht in drijfveren verwerven, keuzes maken, actie. Ook wel DIKA genaamd. Ik werk veel met kernkwaliteiten en kernreflectie (Vasalos, Korthagen), oplossinggericht coachen en effectieve conflicthantering en onderhandeling.

Bedrijven en partners

Enkele bedrijven en partners waarvoor ik mijn coaching vaardigheden heb ingezet.

Wilt u meer informatie? Neem contact met mij op.