Sinds 1981 ben ik werkzaam in de zorg en welzijnssector en in het onderwijs. Ik heb brede werkervaring als verzorgende, groepsleider inrichtingswerk, maatschappelijk werker en HBO-docent, maatschappelijk werk en dienstverlening.

Vanuit deze ervaring weet ik goed wat er speelt op de werkvloer binnen verschillende organisaties. Ervaring die ik goed kan benutten binnen mijn coaching, training, supervisie en intervisie.

Ik ben opgeleid als inrichtingswerker, maatschappelijk werker, HBO docent, supervisor en coach. In 2007 heb ik de postacademische opleiding supervisiekunde afgerond en in 2010 de bijscholing tot erkend coach.

Reeds 5 jaar ben ik werkzaam als supervisor en coach en geef supervisie, coaching en intervisie aan managers en medewerkers in de zorg, onderwijs en welzijnssector. Ik vind het inspirerend en uitermate boeiend om mensen in beweging te krijgen en ze in staat te stellen veranderingen aan te brengen in hun carrière, studie en leven.

Heeft u vragen? Bel mij op: 06 4035 61 59

Sjak van den Broek is geregistreerd als supervisor bij het LVSC (landelijke vereniging voor supervisie en coaching) onder nummer S12302 en onderschrijft de gedrags code van het LVSC.

Favoriete quotes

Bedrijven en partners

Enkele bedrijven en partners waarvoor ik mijn coaching vaardigheden heb ingezet.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met mij.